Kunst Bloesembomen voor binnen

Maand september 2022

Verleden maand stond in het teken van het maken van kunstbloesembomen op locatie. Het was weer erg uitdagend maar bovenal erg leuk om te mogen doen.

Vrijdag 9 september Hasselt. Dinsdag de 13e naar Bussum. Woensdag de 14e onder Antwerpen en vrijdag en zaterdag 16 en 17 september naar Giethoorn.

Pittig want de rest loopt namelijk ook gewoon door. Onze twee webshops beheren is ook echt een dagtaak. Die maand hebben wij dus meerdere projecten mogen uitvoeren bij verschillende bedrijven en particulieren. Hier als prioriteit om een mooie natuurlijke sfeer en stijlvolle omgeving te creëren.

Vrijdag 9 september zijn wij in Hasselt een boom gaan maken. We kwamen terecht bij de Tattoo shop Garden of Eden Studio’s. Omdat de boom groot moest worden bouwen we deze dan op locatie. Dus kant en klaar wordt deze afgeleverd.

Op dinsdag 13 september zijn we naar Bussum gereden. In Bussum kwamen wij in een prachtige stads villa terecht. Het kantoor van SECTIE 5. Wij schrokken …  Pand stond totaal in de verbouwing. Overal liepen werklui.

Bedoeling was dat op de 15e september een opening feest zou worden gehouden. Ons werd daarom gevraagd om voor de 15de van september een mooie bloesemboom te realiseren voor dit pand.  

Zilla kennende neemt elke uitdaging aan. Adem in adem uit …. En ’ja natuurlijk kan dat ‘

Wij hebben hier een prachtige kunstboom mogen plaatsen. Een grote roestkleurige pot met daarin de bloesemboom. Echte houten boomstammen en prachtige witte kunst bloesem. Vol gewerkt van onderuit en vooral de hoogte in, daarnaast op een natuurlijke wijze de zijtakken. Alsof het langs het plafond en de muren groeit.

Na een drukke dinsdag hebben wij woensdagochtend de 14e direct de bus weer ingeladen en zijn wij vertrokken naar Waasmunster voor een nieuw project bij het bedrijf Preciosa Beautybar.

Daar hebben we een totaal andere boom mogen plaatsen. Het ging hier om een witte grote bloempot met daarin een prachtige roze boom. Deze keer met kunst Bougainville, bloesem en Magnolia. Natuurlijk ook weer op echte houten boomstammen en takken.

Er komen zachtroze fluwelen meubels, dus de boom zal er perfect bij passen.

Na twee dagen volledig bezig te zijn met projecten liep alles hier in Bergen op Zoom gewoon door met de bestellingen vanuit twee webshops. Donderdag stond daarom vooral in het teken van de bestellingen verwerken. Met mijn team zijn wij druk bezig geweest alle bestellingen te verzenden om de klant zo snel mogelijk het pakketje te laten ontvangen.

Alle bestellingen zijn de deur uit en toen was het vrijdagochtend de 16e en moest de bus weer ingeladen worden voor nog een project. Nu naar Giethoorn. Dit betrof een project die twee dagen in beslag zou nemen.

Als dit het geval is reserveer ik altijd een overnachting. Deze keer een leuke blokhut op een camping. Jullie weten dat ik twee honden heb. En die gaan altijd mee. Dus het was super knus in de ‘hut’.

Avond bij de Griek gegeten en zaterdag ochtend verder met onze klus.

Een bijgebouw op een verbouwde woonboerderij. Prachtige balken en heel veel glas. Hier hebben we wel gekozen voor UV beschermde bladeren en planten, zodat het groen niet over een jaar helemaal verkleurd is.

Het Groen kruipt als het ware de hele serre in ‘en groeit verder’

Pittig maandje dus, maar heel voldaan.

  • Kunst bomen