Maison Et Object Parijs

Deze beurs is ongelofelijk groot. Het zijn 6 tot 7 hallen en 1 hal is zo groot als bijv. 2x de Ziggo dome. Dus je begrijpt je kan helemaal leuke schoentjes aan doen en stylish rondlopen, maar eigenlijk doe je er beter aan om een soort sport outfit aan te hebben en vooral een paar goede lange afstand wandelschoenen aan te doen.

Er is van alles te zien op woongebied en dan vooral gericht voor in en om het huis. Heel de wereld bezoekt deze beurs. Project ontwikkelaars, interieur professionals die hele hotels inrichten bijvoorbeeld uit Dubai, maar ook de grote winkelketen inkopers.

Duizenden standhouders, groothandels, fabrieken, staan hier van over de hele wereld om alle nieuwe trends en ideeën te laten zien en natuurlijk te verkopen.

Opvallend is dat de groene planten ‘hot’ zijn. Deze zie je dus regelmatig terug komen in de diverse stands. Ook veel verse bloemen gemixt met zijden bloemen en veel groen in de boeketten.

Industrieel is het ook nog steeds helemaal met daarbij veel rieten elementen.

Zelf hou ik van kleur, stijlvol en tegen het theatraal chique aan. Sexy en vrouwelijk. Dit was volop te zien en ik kon mijn hart ophalen.

Op dat moment mis ik mijn prachtige grote winkel in Den Haag die ik in hartje centrum 18 jaar lang heb gehad.